Síoktatás
 
 Síoktatónk Nagy Péter (Bundi).
 
1995 telétől foglalkozok professzionális módon síoktatással, eleinte az alacsony és a magas Tátra hegyoldalain, majd 1997 januárjától Olaszországban oktatom a tanulni vágyókat. Az eltel évek során több száz kezdő és haladó síelőnek, snowboardosnak segítettem a kezdeti lépések elsajátításában vagy a már meglévő technikájuk csiszolgatásában. Gyermekkoromtól a síelés volt a mindenem, a technikum elvégzése után rögtön jelentkeztem síoktató képzésre, ahol a kezdeti nehézségek leküzdése után sikeres vizsgát tettem. Azóta telente próbálom megszeretetni, elsajátítatni a csúszás élvezetét, a természet szeretetét a lelkes és kevésbé lelkes jelentkezőkkel.
 
 
Napsütés, havas lejtők, egy pár síléc, meleg ruha, sokak számára csupán ezek a síelés alapvető feltételei. A biztonságos lesikláshoz azonban nem elég ennyi, hiszen ahogyan táncolni, vagy kézilabdázni is képzett oktató segítségével tanulunk, úgy a lejtőkön való közlekedést sem lehet megfelelő szinten elsajátítani önmagunktól, vagy esetleg a velünk utazó társaság valamelyik jól (esetleg kevésbé jól) síelő tagjától. Hozzáértő síoktató segítségével pár nap alatt túl tudunk jutni a kezdeti lépéseken rossz beidegződések nélkül.  
Szakmailag képzett, vizsgával rendelkező hivatásos síoktató vagyok, aki mindent megtesz azért, hogy nála tanuló felnőttek és gyermekek, biztonságosan, szórakozva sajátíthassák el a síelés vagy a snowboardozás alapjait.
Igényeidnek és tudásszintednek megfelelően tanulhatsz csoportban, vagy egyénileg is, járhatsz három vagy öt napos tanfolyamra, de jöhetsz egyetlen órára is.
 
Csoportos síoktatás:  
Ez az oktatási forma csak akkor hatékony számodra, ha korodnak, tudásszintednek megfelelő csoportot választunk. Tanulásnak ez a formája anyagilag a leggazdaságosabb, viszont a nagyobb létszámból adódóan (5-12fő/csoport)  jobban kell alkalmazkodni a többiekhez, viszont a síoktatás alatt megismerkedhetsz tanuló társaiddal, barátokat szerezhetsz, egymást segítve szórakozva tanulhatsz. Külön felnőtt és gyermek csoportok, hiszen nem egyformán tanulnak a különböző korosztályok, míg a gyerekek másolva játékos feladatsorokon keresztül, addig a felnőttek tudatosabb részletesebb leírás útján sajátítják el az új mozgáselemeket.
 
 
 
Egyéni síoktatás:
Ez a síoktatás leghatékonyabb formája. Személyre szabottan, egyénileg vagy esetleg kis csoportban fejlesztheted tudásod, naponta egy vagy több tanórában. Te választhatod ki mikor és azt is hogy mit szeretnél megtanulni, persze tudásodnak megfelelően (hiszen hozott anyagból dolgozunk). Te igényeid szerinti gyorsaságban, míg csoportosnál másokhoz kell alkalmazkodnod egy-egy feladat elsajátításakor , addig itt csak téged oktatlak, addig gyakorolunk amíg nem tudunk továbblépni.
 
 
 
 
Síoktatási díjak!
 
 
Csoportos foglalkozás (5 főtől)     5x2 tanóra     90 euro / fő
                                                              3x2 tanóra     70 euro / fő
                                     Egy-egy alkalomra való beállás csoporthoz 30 euro / fő
 
Egyéni foglalkozás (1től-5 főig)        1 tanóra
 
                                                      1 fő esetén             45 euro
                                                      2 fő esetén             55 euro
                                                      3 fő esetén             60 euro
                                                      4 fő esetén             65 euro
                                                      5 fő esetén             70 euro
 
                                 5 főtől                1 óra
                                                      Fejenként              20 euro
 
  
Az egyéni foglalkozások időtartama 55 perc,a csoportos foglalkozás 2x45 perc szünet nélkül, ebbe az időszakba beletartozik a felvonózás ideje is.
 
 
 
 
Oktatói végzetségek:
 
1996 TFTI-SMSz Magyar Állami síoktató IVSI Internationaler Verband der Ski-Instruktoren
2003 Ucitel Lyzovania „C” Szlovák állami síoktató
2005 Magyar Síakadémia „C” típusú síoktató
2006 TFTI-MSbSz Snowboard oktató
2006 TFTI sí edző
2008 Telemark oktató „A”
2010 SMSz ****   ISIA
 

 

Residence Erika


Programjaink!