Residence Erika Vendégkönyv


  Kelemen István
2015.02.01.
 
Mennyire jól döntöttünk, hogy Pinzoloba jöttünk! Mindenből a legjobbat kaptuk.
1 hét síelés zseniális időben, kiváló pályákon és friss havon, végig az utolsó napig. Ilyen is van? :) A körülmények, a hangulat, az ételek, a látnivalók és az esték minden élményszámba ment.
A szállás tiszta és rendezett, a vendéglátás abszolút színvonalasan, komfortosan szolgálta a pihenést, mint mindig. Ez a hely mindent visz.
Köszi Bundi, köszi mindent! Legszívesebben már fordulnánk is vissza!


  Galanics Krisztián
2014.01.29.
 
Életem első találkozása volt a hóval,sok-sok hóval snowbordozás keretein belül....
"Aszongyák" Eb csont vagy segg csont beforr!!! :D :D :D Mi tuti megyünk még!!!
Strembo-Pinzolo ékszerdoboz! Nagyon frankó pályák snowboardhoz és síelőknek is...Ismétlem SOK nagy remek hóval!!! Kellemes,minden aprósággal felszerelt tiszta!!! apartmanok. JAAA és forraltboros megbeszélő est!!!!!
Alig várjuk már,hogy újra menjünk! Bundinak még dolga van! 1-2 leckét még vennem kell,NAGY Mester!!! :D :D :D Nagyon Jól éreztük magunkat Meli Anya K!


  Mihalek Noémi
2013.03.04.
 
Sziasztok!
Két napja jöttünk haza Stremboból, de legszívesebben most indulnék vissza!
Jó pár helyen voltunk már síelni,de ez még minket is meglepett. Az Erika Residence árai nagyon nagyon barátiak, a szobák tiszták, felszereltek, de Bundi és kedves felesége, Lona vendégszeretete tényleg szívderítő.Mindenkinek ajánlom, aki odafigyel arra,hogy mire költi a pénzét, itt nem fog csalódni. És a szuteréntől se féljen senki, az az egyik legmeghittebb kuckó!!!
A pinzolói pályák szépen karbantartottak, aki pedig kisgyerekkel menne, figyelmébe ajánlom a sípálya melletti kis Mini Clubot,ami nagyon jól tud jönni az anyukáknak, amikor kint nagy pelyhekben hull a hó!

Mihalek Noémi Diósdról


  Dedinszky János
2013.02.19.
 
1994 .-ben jártunk itt először utána 3-4 évenként visszatértünk sokat változott a síterep szinte mindig fejlesztettek valamit .Most két év kihagyás után tértünk vissza és megint van újdonság Madonna - Pinzolo összekötés. Ami változatlan a szállás megszokott jó színvonala és " házigazdánk" vendég szeretete .
Köszönjük Bundi !!


  Bazán László (ÖregLaci)
2012.02.14.
 
Alig több, mint egy hete jöttünk vissza Pinzoloból, de már a Residence Erica-t néhány méterrel elhagyva éreztük, hogy ismét nagyon fog hiányozni az ott eltöltött egy hét.Második alkalommal volt szerencsénk kis családommal élvezni Nagy Péter Bundiék vendégszeretetét, és az oktatásai során tanúsított végtelenül profi hozzáértését, és türelmét...:)Ott tartózkodásunk alatt leesett kb.30-40 cm friss hó, ami csak tovább növelte az egyébként is gyönyörűen karbantartott pályákon való síelés élményeit!(Strembo és Pinzolo, a fenyőkkel borított óriási hegyek frissen behavazva talán méginkább mesekönyvbe illőek, mint "szárazon" - egyszerűen elbűvölőek...)A havas, "igazi" téli napokat követően az utolsó napra ajándékba kaptunk egy szikrázó napsütéssel teli pénteket (szerintem Bundi intézte el ezt is:)), de nyilván ez marketing fogás volt részéről, hogy jövőre is vissza csábítson minket...:)Sikerült neki, már elkezdtük tervezni a nagy visszatérést, szóval: Arrivederci Pinzolo!


  Terjek Lajos
2011.02.11.
 
Most már azt hiszem ,nem tudom össze számolni hányszor jártam Pinzolon sízni, de az biztos. hogy egy kezemen meg tudom számolni mennyi nap rossz idő volt. Most értünk haza( :( sajna ) és csak azt tudom elmondani. amit az előttem lévők írtak ,napsütés, kiváló pályák, az idén már kipróbálhattuk a Tulot-ot, azt hiszem. most már senki sem panaszkodhat, kaptunk egy pályát. melyen le lehet sízni a faluba többször is. csak bírjuk szusszal. Egy szónak is száz a vége. gyönyörű volt csak azt nem értem, itt mért rövidebb egy hét mint a munkában !?  Kormos Kata
2011.02.07.
 
Nemrég jöttünk haza az Erica Residence-ből a családdal. Kicsit nehezen szántuk rá magunkat, hogy megtegyük a majd' 1000 km-es utat, de utólag azt kell mondanom, nagyon megérte! Az apartman nagyon kellemes, kellően felszerelt, meleg, tágas, és remek magyar társaság gyűlt össze a múlt héten. A pinzolo-i sípálya minden igényünket kielégítette, gyönyörű rendezett a pálya, kevesen vannak és reggeltől estig ragyog a nap. Az elmúlt héten kb összesen 4 óráig láttunk felhőket az égen...
Az oktatásra sem tudok rosszat mondani, nagyon jó a színvonal, és Bundi remek érzékkel csepegteti az önbizalmat a bizonytalankodó kezdőkbe... Nagyon élveztük az ott töltött hetet, ha tehetnénk, már indulnánk is vissza!


  Mócza Zsolt
2011.02.06.
 
Sziasztok!
Január 08-15-ig voltunk Pinzolo-Madonna di Campiglio-ban síelni. Szállásunk Strembo-ban az Erica Residence-ben volt, ami a várakozáson felüli volt és ár-érték arányban verhetetlen. Az első két nap a faluban eső esett a hegyen pedig hó, kb 30 cm, de a kiváló olasz pályakarbantartásnak köszönhetően gyönyörűen bedolgozták, utána egész héten szikrázó napsütés A hójelentésben 0 cm hóréteg vastagság szerepelt Pinzolo mellett, de Bundi telefonon megnyugtatott hogy kb 1,5 méter hó van a hegyen. A Pinzoloi pályákon a vasárnapi "csúcson" sem kellett várni egy percet sem a felvonóknál, hétköznap pedig volt hogy két emberrel találkoztunk egy-egy csúszás alkalmával.Nekünk Rododendro a Grual Rosso és a 8-as és 9-es felvonó környékén lévő pályák voltak a kedvenceink.Természetesen az idén is igénybe vettük Bundi carving oktatását, mindig van mit csiszolni a technikán. Két napot síeltünk Madonnán is, azt hittük hogy a Wroom week(Ferrariés Ducati hét)miatt nagyobb lesz a tumultus, de nem volt veszélyes. Mi a Groste és a Spinale környéki pályákat részesítettük előnyben a Pradalago -ra nem jutottunk át, mert barátom kulcscsont törést szenvedett, a carabinerik 2 perc alatt ott voltak és elszállították. Az olasz ambuláns ellátást is megtapasztaltuk, a doki nagyon rendes volt és fizetni sem kellett horror összeget, a barátom pedig azóta már szépen gyógyulgat. Összegezve szuper volt ez az egy hét. Nem először és nem is utoljára voltunk itt, mivel jövő januárra már befoglaltunk 14 főre Bundinál.
--


  Ábrahám András
2011.02.06.
 
Első ízben töltöttem el egy hetet baráti társaságban ezen a lenyűgöző helyen. A panzió barátságos, szerethető. A pályák jól kezeltek, élvezetesek. Nincs zsúfoltság, mindenki azért van, hogy jól érezzük magunkat.Ha valaki még ennél is többre/jobbra vágyik, akkor a közelben van Madonna di Campiglio, ahol aztán tényleg mindenki 'szétsíelheti' magát. Senki ne tapasztalja meg (ha már nekem sikerült :(, de fontos tény, hogy a pálya közelében van egy jól felszerelt kórház, lelkiismeretes orvosokkal, akik mindent megtesznek a balesetet szenvedett sprortolókért. Mindenkinek ajánlom a helyet és Bundiékat egyaránt !


  Fülöp Zsolt
2011.01.19.
 
Két éve zárom a sielési évadot Pinzolóban. Ha valaki szereti az üres (felvonó kezelővel együtt 5-6 fő egyes pályákon), gondozott, jó minőségű pályát. Unja a zsúfolt éttermet és állandóan foglalt nyugágyakat ebéd után. Akkor kivárja a március közepét-végét és bejelentkezik Bundihoz.
Ajánlom a fiatalok figyelmébe, hogy Bundi legyőzhető a pályán, mert öregszik....


  Terjék lajos
2010.10.24.
 
Nem soká kezdődik a szezon ,reméljük az idén is annyi hó lesz mint az elmúlt esztendőkben volt . Decemberben egy jó hétnek nézünk elébe,síszafarinak, Péterrel már pár évvel ezelőtt sikerült végig síznünk a dolomitokat és nagyon élveztük,csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne egy pár nap kikapcsolódást e nehéz eszetendő végén. Mindenkinek csak ajánlani tudom,Bundit,az Erica apartman házat,és mindenek előtt Pinzolo sípályáit.


  Uzsoki Csaba OKITA-SÍ PÉCS
2010.10.05.
 
Hét éve szervezek 40-75 fős csoportokat az "ERIKA" apartmanházba. Az utóbbi 4 évben BUNDI várt minket. A kezdők és haladók egész heti oktatásában is becsülettel kivette részét minden évben. A ház, a sípályák, a hütték a nyugalom egyszerűen szuper.


  Csatádi Tibor
2010.02.16.
 
"Sajnos" csak most jutottam el erre a csodálatos helyre!
A pályák : minden igényt kielégítenek nem beszélve a lenyűgöző kilátásról!
Az oktató : nagyon érti a dolgát!
A szállás : tiszta , tágas , jól felszerelt.
Egyszóval mindenki bánhatja , aki még nem járt itt!


  Rosta Tibor
2009.10.04.
 
Gyerekeim ott nőttek fel, többek között Bundi jóvoltából tartanak ott, ahol ma tart sí tudásuk. Jártam már több síterepen, de számomra mindég is Pinzoló lesz az, ahová legszívesebben megyek vissza. A szállás szerintem tökéletes, nagy, meleg, szép kilátással. És ráadásul megfizethető:-)


  lajos
2009.09.22.
 
1995 ben voltam először, azóta minden évben legalább egyszer visszajövök . Kivétel az idei év, mert sikerült háromszor ott járnom. Rosszat nem tudok róla írni, volt már hó hiány is, akkor is tudtunk sízni.Az elmúlt években hóra panasz nem volt, a pályák kiválóak, minden tudásszintnek megfelel, és !! decemberre felépülaz új lift és a pálya hozzá.üdv : lajos


  Nagy Zsolt
2009.09.19.
 
Immár 12 éve járunk ide, de a szállásra, és nem utolsó sorban a sípályákra sose volt panaszunk. Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom a Residence Erikát :-)


  kovács lászló debrecen
2009.09.16.
 
2002 ben családostol én már voltam itt sielni nagyon jó a pályaredszer közelvan madonna szép tiszta a szálás .a fiamat bundi inditota el a karvingolás rejtelmeibe és modhatom nagyon jó alapot kapot .nagyon jó oktató a manapig emlegetjük azokat a szép napokat.


 

Név
E-mail

Bejegyzés szövege

Kérem, mondja meg, hogy milyen nap van ma!