Megrendelés és foglalás menete:

 

Személyesen, telefonon vagy interneten történt egyeztetés után, küldünk egy megrendelő e-mailt. Ezt kitöltve kérjük azt visszaküldeni részünkre, ami után küldünk egy visszaigazolást az apartman foglalásáról.  Ezt követő 7. napon belül kérjük átutalni az előleget (teljes ár 30% a), ha a foglalás az indulás előtti 30. napon belül van akkor a teljes összeget. Amennyiben nem érkezik meg az átutalás a 7. napig úgy a foglalást semmisnek tekintjük, az apartmant felszabadítjuk. Fizetés csak átutalással lehetséges.

Átutaláskor kérjük minden esetben tüntesse fel a megrendelés számát, ami a visszaigazoláson található. Az előleg megérkezésekor e-mailben küldünk egy visszaigazolást. A hátralék befizetésének határideje, a foglalási időpont megkezdése előtti 30.nap. Erről külön értesítést nem küldünk. A hátralék megérkezését követően elküldjük a részvételi jegyet és a szükséges tájékoztató anyagokat.

 

Lemondási feltételek:

 

Amennyiben a bérlő a bérleti jogviszony kezdete előtti napokban áll el a bérleti szerződéstől, úgy a bérbeadó részére bánatpénzt köteles fizetni, melynek mértéke  a bérleti díj alapulvételével kerül kiszámításra. A bánatpénz mértéke az alábbi képpen alakul:

Bérleti jogviszony kezdete előtti, 60. napnál korábbi lemondáskor az előleg 30%-át,

Bérleti jogviszony kezdete előtti, 31. napnál korábbi lemondáskor az előleg 50%-át,

Bérleti jogviszony kezdete előtti, 30. napon belüli lemondáskor az előleg 100%-át a bérbeadó levonja.

Amennyiben a bérlő a visszaigazoláson feltüntetett időpontban nem jelenik meg a szálláson, úgy a foglalás lemondott foglalásnak tekintendő.

 

 

Residence Erika